Garantie

Wanneer u iets bij Het Binnenhuis bestelt, mag u ervan uitgaan dat het een kwalitatief hoogwaardig product is. Daarom hanteren wij Het Binnenhuis garantieplan, waarmee u recht heeft op een garantieperiode van 2 jaar. Naast de wettelijke garantie geldt ook de fabrieksgarantie, deze termijn kan oplopen tot wel vijftien jaar. Indien er sprake is van fabrieksgarantie, dan kunt u deze terugvinden in de gebruiksaanwijzing van het product. De garantietermijn staat op productniveau op de website aangegeven.

Het Binnenhuis garantieplan

De garantie is van kracht vanaf de datum van aankoop. Het product is bij Het Binnenhuis aangeschaft. U heeft dan recht op een gratis reparatie bij u thuis of een nieuw product. Retourkosten worden echter wel in rekening gebracht. Deze garantie geldt naast en onverminderd de wettelijke rechten die u als consument heeft. De garantie is niet van toepassing op bijvoorbeeld schade als gevolg van onjuist gebruik; onderdelen die getroffen zijn door slijtage; defecten of gebreken die al bekend zijn op het moment van ontvangst of aanschaf van het product. Wanneer dit het geval is vragen we u direct contact op te nemen met onze klantenservice.

Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden. Voor vragen, instructie over garantie of retourneren kunt u bellen via (0031) 078 842 1155 of neem per e-mail contact op.

Garantie Het Binnenhuis Binnenhuiswijzer

Garantie Het Binnenhuis | Binnenhuiswijzer