Retourneren

Vragen over retourneren van uw bestelling bij Het Binnenhuis? Vind hier alle informatie over retourneren of neem contact op met de klantenservice. Retourneren of ruilen binnen 14 dagen na ontvangst van het product.

U hebt een bestelling geplaatst, echter u bent er niet tevreden mee. Het Binnenhuis biedt u de mogelijkheid om het product te ruilen of retourneren. Uiteraard geldt dit niet voor de producten die voor u op maat gemaakt zijn. Ook producten die speciaal voor u besteld zijn (dit staat bij de beschrijving van het product vermeld). Wanneer u besluit om het product te ruilen dan worden de kosten verrekend met de aankoop van het nieuwe product. U dient de retouren altijd te melden via info@binnenhuiswijzer.nl.

In deze aanvraag dient u het volgende duidelijk te vermelden: factuurnummer en factuurdatum, naam, adresgegevens, (post)bank rekening- en telefoonnummer. Na akkoord ontvangt u van ons instructies en een retour order nummer (RON). Wanneer de producten in goede staat en in originele verpakking retour zijn ontvangen zult u binnen 10 werkdagen het bedrag, gelijk aan de retour gebrachte goederen, gecrediteerd worden op uw rekeningnummer. De volgende kosten worden op basis van het factuurbedrag in rekening gebracht:

€ 0,- t/m €350,-  (€ 35,00 incl. btw)
€ 350,- en hoger (€ 65,00 incl. btw)

-Niet aangemelde retourneringen worden door ons niet in ontvangst genomen en vergoed.

-Artikelen speciaal op maat gemaakt, gesneden of besteld kunnen niet geannuleerd, geruild of geretourneerd worden.

Uitgesloten zijn producten die volgens opgave van de klant zijn gemaakt of specifiek zijn ingekocht, ondubbelzinnig zijn aangepast aan de persoonlijke eisen van de klant, of producten die op grond van hun aard niet geschikt zijn voor retourzending. Bijvoorbeeld zonwering op maat, harde- en zachte vloerbedekking op maat afgesneden, geopende verpakkingen, producten op maat gesneden en/of gezaagd of producten die niet meer in de originele gesloten verpakking zitten. Producten die na levering beschadigd zijn. Restanten en aanbiedingen (bijvoorbeeld koupages van tapijt, vinyl e.d.).

Alle kosten die voortvloeien uit het retourneren van goederen zijn voor eigen rekening. Voor vragen, instructie over ruilen of retourneren kunt u bellen via (0031) 078 842 1155 (lokaal tarief).