Stalenservice (€1,95) aan verzendkosten

Door onze staalservice of proefmonster is het mogelijk om thuis eerst rustig uw keuzes op staal te bekijken, of proefmonsters te testen alvorens u beslist. Deze service is voor het merendeel van ons assortiment beschikbaar.

Thuisservice en stalenservice

We vragen in sommige situaties onze stalen of proefmonsters terug, zodra u uw keus gemaakt heeft. Dit wordt altijd vooraf met u afgestemd. We vinden het onnodig als er materialen en middelen verloren gaan, vanuit milieu-oogpunt bekeken. Het merendeel van onze stalen en proefmonsters komen uit Nederland, Belgie, Italië, Engeland of de USA en zijn direct op voorraad leverbaar.

Proefmonster

Bij Het Binnenhuis kunt u producten testen in de vorm van een proefmonster thuis per post.

Stalenservice

Om thuis de kleuren en stoffen te bekijken en te voelen leveren we u een stalenservice. Hiervoor sturen we u de stalen thuis per post. De stalen zijn kleine stukjes effen stoffen of stoffen met een verfijnd dessin, tot grote stalen voor stoffen met een groter patroon. We proberen u dusdanig een staal te sturen, dat u zich een redelijk goed beeld kunt vormen. Heeft u meer stalen nodig, een uitgebreid interieur- of kleuradvies, dan kunt u beter gebruik maken van onze thuisservice.